Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αυτή πρέπει να είναι η εικόνα του Παναθηναϊκού - Θα έχει αξία αν συνεχιστεί και στην Κρήτη»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Άρη αλλά πρέπει να έχει σταθερά ίδια εικόνα και έπλεξε το εγκώμιο των Ζέκα-Τσέριν-Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Στην σωστή και... εμφατική αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός και την οποία πρέπει να διατηρήσει σε… σταθερό επίπεδο, στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το χθεσινό ματς με τον Άρη είναι αυτός που πρέπει να μπαίνει, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Βέβαια, παίζει ρόλο και το κίνητρο, ο Παναθηναϊκός τώρα έπαιζε την ποδοσφαιρική ζωή του, μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Έβγαλε αντίδραση και έκανε το καλύτερο ημίωρο που μπορώ να θυμηθώ τους τελευταίους δύο μήνες. Έκανε αυτό που έπρεπε, θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει πολύ πιο νωρίς, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι κλείνει την παρένθεση με τις γκέλες και από την στιγμή που το έκανε με καλή εικόνα, παίρνει και ψυχολογία. Έφτιαξε το κέφι του, την αυτοπεποίθηση του και πήρε τρεις βαθμούς που τον κρατούν σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ. Αυτή η εικόνα δεν πρέπει να είναι μια φωτοβολίδα, μια εξαίρεση, θα έχει αξία αν συνεχιστεί και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Αυτή θα πρέπει να είναι η εικόνα του και όχι για 30 λεπτά», ανέφερε σχετικά.

Σε ατομικό επίπεδο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ζέκα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, παραθέτοντας και τα σχετικά στατιστικά, ενώ επισήμανε ότι ο Τσέριν φανέρωσε πόσο έλειψε στο «τριφύλλι» και στάθηκε στην εμφάνιση των Μπακασέτα-Ιωαννίδη.

Ενώ ο Αθανασίου σημείωσε πως ο Χουάνκαρ έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του και το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ.

Και αναρωτήθηκε ποια διαιτησία αδίκησε τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους «πράσινους» με 2-0.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x