Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δεδομένη η επιστροφή Μαντσίνι στην 11άδα του Παναθηναϊκού -Το λιγότερο απαράδεκτη η ΕΠΟ»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και καυτηρίασε τις κινήσεις της ΕΠΟ με το διαιτητή του ντέρμπι.

Τα δεδομένα αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών και τους Γιάννη Κώτσιρα-Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Υπάρχουν δύο ανοιχτά μέτωπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το ένα έχει να κάνει με τον Κώτσιρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σήμερα και είναι διαθέσιμος. Το άλλο έχει να κάνει με τον Μπρινιόλι, που είναι μια περίπτωση η οποία θα ξεκαθαρίσει τελευταία στιγμή, θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Είναι ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, αλλά προχθές πονούσε πάρα πολύ και για αυτό έμεινε εκτός», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων» στο ντέρμπι ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θεωρεί σίγουρους τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι και Σπόραρ, δίνοντας προβάδισμα για πίσω δεξιά στον Κώτσιρα και αφήνοντας ανοιχτή μια θέση ανάμεσα σε Παλάσιος και Μπερνάρ, αλλά και αυτή του τερματοφύλακα.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι αυτό που πήγε να κάνει η ΕΠΟ, με τον μη ορισμό ενός κορυφαίου διαιτητή σε ένα τόσο μεγάλο ματς, είναι το λιγότερο απαράδεκτο και αναρωτήθηκε πως γίνεται να τον βρει τελικά μετά τις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x