Stoiximan Super League

Νικολογιάννης σε Ντέμη: «Περιμένω καλύτερο Παναθηναϊκό αυτήν τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω της εκπομπής «Fair Play» του Ντέμη Νικολαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς περιμένει να δει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω της εκπομπής «Fair Play» των Ντέμη Νικολαΐδη και Βάιου Τσούτσικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπάθησε να μπει στη θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναρωτήθηκε: «Τι ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Γιοβάνοβιτς; Αυτή που είδαμε στο τελευταίο ματς ή εκείνη που έχουμε δει όλη τη χρονιά;».

Από την πλευρά του ο Τάσος Νικολογιάννης υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανώτερος στα δύο πρώτα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω την αίσθηση ότι θα είναι καλύτερος αυτήν τη φορά ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τα άλλα δύο ντέρμπι. Το λέω αυτό επειδή έχω δει ότι ο Γιοβάνοβιτς όταν μία ομάδα είναι καλύτερη σε 1-2 ματς από τον Παναθηναϊκό βρίσκει τον τρόπο να της κάνει τη ζημιά στο επόμενο παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει έναν Ολυμπιακό που θα επιτεθεί».

Από την πλευρά του ο Ντέμης Νικολαΐδης επεσήμανε για τον Ολυμπιακό: «Είναι ομάδα που δεν μπορείς να τη διαβάσεις. Τα τρία γκολ με την ΑΕΚ τα έβαλε παίζοντας πίσω. Με τον ΠΑΟΚ είχε κατοχή, πίεζε και τα έβαλε αλλιώς τα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x