Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει τον Μπερνάρ ο Παναθηναϊκός - Παιδί του Ιβάν ο Ζέκα»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για τους Μπερνάρ, Κουρμπέλη και Ζέκα αλλά και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι μεταγραφές.

Στα στοιχεία που διαθέτει ο Ζέκα και τα οποία καλύπτουν απόλυτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, με αφορμή την διαφαινόμενη επιστροφή του πρώτου στον Παναθηναϊκό.

«Η πρώτη μεταγραφή θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του Ζέκα, αλλά η επιστροφή του δεν εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα περίοδο. Θα πάρει πόστο στον Παναθηναϊκό μόλις τελειώσει την καριέρα του. Από εκεί και πέρα, είναι στην κρίση του προπονητή το πόσο θα τον χρησιμοποιεί. Μοιάζει να είναι ένα ποδοσφαιρικό παιδί του Γιοβάνοβιτς κι ας μην έχουν συνεργαστεί ποτέ. Βγάζει ένταση στον αγωνιστικό χώρο, τρέχει, μαρκάρει. Αν είναι υγιής θα μπορέσει να προσφέρει πολλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κουρμπέλη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι του άρεσε πως δεν έβγαλε την ουρά του απέξω όντας ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και παρέπεμψε στις εξελίξεις για την ανανέωσή του εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσθέσει επιθετικότητα σε επίπεδο χαρακτηριστικών, με παίκτες που κάνουν τα πράγματα να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά οι δύο μπακ, ακόμα και με μια ενέργειά τους.

Μιλώντας για τον Μπερνάρ, δε, σημείωσε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν τον Μπερνάρ να φύγει αυτή την στιγμή, εξηγώντας και τους λόγους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x