Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Κουρμπέλης θα κρίνει την απόκτηση ή όχι 6αριού στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η παραμονή ή όχι του Δημήτρη Κουρμπέλη θα καθορίσει και την απόκτηση αμυντικού χαφ, ενώ μίλησε και για τις άλλες μεταγραφές.

Τις τελευταίες εξελίξεις από το μεταγραφικό μέτωπο στον Παναθηναϊκό αλλά και τις προθέσεις που υπάρχουν μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ειδήσεις θα αρχίσουν να σκάνε προς το τέλος Μαΐου. Είμαστε σε μια φάση όπου ο Παπαδημητρίου κάνει επαφές με τους νέους συνεργάτες του και σε επίπεδο μεταγραφών η πρώτη που θα κλείσει είναι του Ζέκα ενώ και το θέμα του Κουρμπέλη θα έχει είτε θετική είτε αρνητική εξέλιξη μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Αν μείνει, δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό να παίρνει κάποιον παίκτη στις θέσεις 6-8. Πρέπει να πάρει κατά την άποψη μου, πέραν του Ζέκα. Τον οποίο αν είναι καλά, τον βλέπω να παίζει. Αν φύγει ο Κουρμπέλης, βλέπω ότι θα πάει να πάρει έναν παίκτη για βασικό. Θα έρθει ένας παίκτης για βασικός δεξιά, αφού φεύγει ο Σάντσες. Θεωρώ δεδομένη την απόκτηση στόπερ, γιατί θα αποχωρήσει ο Πούγγουρας, ενός αριστερού μπακ για να κάνει δίδυμο με τον Χουάνκαρ, αν και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Γκάνεα. Όπως και έναν παίκτη στο 8-10», είπε σχετικά.

Αντιθέτως, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν βλέπει να γίνεται κάτι μεσοεπιθετικά, με το «τριφύλλι» να διαθέτει λύσεις, ενώ έβαλε στο… κάδρο και τον Γερεμέγεφ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x