Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τζούρισιτς και Μπερνάρ δίνουν δύο ποιοτικές επιλογές στον Παναθηναϊκό στη θέση 10»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην έλευση του Φίλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπερνάρ Ντουάρτε, έχει πλέον πολύ καλές λύσεις στα δεκάρια του.

Η απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς από τον Παναθηναϊκό προσφέρει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δύο πολύ ποιοτικές λύσεις για τη θέση του… play maker, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου.

«Ο Τζούρισιτς έφτασε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Εδώ και λίγη ώρα κάνει την πρώτη του προπόνηση, ο Γιοβάνοβιτς τον παρουσίασε στους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε και το καθιερωμένο… φατούρο. Θα καλύψει τη θέση 10 μαζί με τον Μπερνάρ, με τον Γιοβάνοβιτς να διαθέτει δύο πολύ ποιοτικές επιλογές εκεί πλέον», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του «τριφυλλιού» και τους διεθνείς, πλην του Τζούρισιτς, στο σημερινό φιλικό με την Ρογκάσκα.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι η κεντρική νοοτροπία του Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος, αλλά θέλει ο Παναθηναϊκός να είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και πιο πιεστικός, παίζοντας ενίοτε και 4-2-3-1.

Ενώ ερωτηθείς για τις μεταγραφές των «πράσινων» επισήμανε ότι ο Παπαδημητρίου είναι να πάει σήμερα στην Αυστρία και πως υπάρχει μια καθυστέρηση άρα πρέπει να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα κενά που υπάρχουν, ενόψει Ντνίπρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x