Stoiximan Super League

Η «πρώτη» του Τζούριτσιτς και τα... special φάουλ Μάγκνουσον-Μλαντένοβιτς (vids)

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έβαλε τα πράσινα και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Ένα νέο πρόσωπο είχε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας πριν από το δεύτερο φιλικό της ομάδας, αυτό με τη σλοβενική Ρογκάτσκα (19:00). Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού", έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, μετά τη χθεσινή άφιξή του στην Αυστρία.

Φυσικά, η υποδοχή ήταν και η αναμενόμενη για τον Σέρβο! Το γνωστό "τούνελ" σχηματίστηκε με τον ποδοσφαιριστή να περνάει από κάτω και να δέχεται το... φατούρο από τους νέους του συμπαίκτες για το καλωσόρισμα.



Ο Τζούριτσιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια συμμετείχε σε ξεχωριστό μαζί με τους Κάτρη, Καλοσκάμη, Μπιλάλ, Τρουϊγιέ, Ξενόπουλο, Καμπετσή, Φρόκου, Γκάνεα, Γερεμέγεφ.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στις στατικές φάσεις. Αρχικά, στα κόρνερ από δεξιά και αριστερά, αλλά και στα φάουλ από μέσα πλάγια. Στο τέλος της προπόνησης, έγιναν εκτελέσεις φάουλ με τους Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς να ξεχωρίζουν έχοντας από δυο γκολ ο καθένας και τον Αϊτόρ να «τραντάζει» τα δοκάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x