Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Δεν βγήκε στον Γιοβάνοβιτς το πλάνο του - Προστάτευσε την ΑΕΚ σε όλο το ματς ο Σότσα

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό χθες στη Λεωφόρο, αναφέρθηκε και στάθηκε στις αποφάσεις του Ιταλού ρέφερι που βοήθησαν την ΑΕΚ.

Στην ανεξήγητα κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος και τις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, μαζί με το πλάνο που δεν βγήκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας την ήττα από την ΑΕΚ.

«O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε χθες, έκανε μια ήττα που είναι ακόμα νωρίς, αλλά στεναχώρησε όλο τον οργανισμό. Αντί να έχει αυτός το μομέντουμ, μετά το τρομερό γκολ του Τζούριτσιτς, το είχε η ΑΕΚ. Με χειρότερο τον Ρούμπεν και ακολούθως τους Χουάνκαρ και Σένκεφελντ εξαφανίστηκε μετά το 1-0. Δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο, οι δύο φάσεις του Γκαρσία ήταν καμπανάκι. Στο δεύτερο φάνηκε να το ισορροπεί, είχε μια φάση με τον Βιλένα κι εκεί που φαινόταν ότι θα πήγαινε το ματς στο 1-1, ή θα κρινόταν από ένα λάθος το έκανε ο Παναθηναϊκός για να έρθει το 1-2. Παρόλα αυτά, είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, θα έπρεπε να σκοράρει σε μια με Ιωαννίδη ή Αράο. Έβαλε και δύο επιθετικούς στη συνέχεια, αλλά γενικά δεν του βγήκε το αρχικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Ίσως ήταν προτιμότερο να παίξει με μια πιο επιθετική τριάδα στο κέντρο, θεωρώ ότι Ρούμπεν και Χουάνκαρ έπρεπε να είχαν γίνει πιο γρήγορα αλλαγή, στο ημίχρονο», ανέφερε σχετικά.

Αναφερόμενος στο κομμάτι της διαιτησίας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ιταλός ρέφερι θύμισε… Έλληνα, προστατεύοντας την ΑΕΚ σε όλο το ματς, με την δεύτερη κίτρινη-αποβολή του Γαλανόπουλου να είναι μαρς. «Μακάρι να έχει έναν τέτοιο διαιτητή στο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός, υπέρ του», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Μάγκνουσον, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός το έχει… ξαναπάθει, θυμίζοντας την περίπτωση του Αϊτόρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x