Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Εντυπωσιακή η πρώτη γεύση Τζούριτσιτς - Πιεστικό κι απρόβλεπτο Παναθηναϊκό θέλει ο Ιβάν»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου.

Συμπεράσματα από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Πετρολούλ… κατέθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ των πράσινων σε συζήτηση που είχε με τον Βάιο Τσούτσικα στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρεσάρισμα» στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Τζούριτσιτς στο ματς στο διάστημα που αγωνίστηκε, επισημαίνοντας ότι είναι ο παίκτης που έλειπε να προσφέρει στοιχεία που έλλειπαν από την ομάδα στην περασμένη σεζόν στη λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

«Ήταν εντυπωσιακή η πρώτη γεύση του Τσουριτσιτς. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του Παναθηναϊκού, δημιούργησε υπεραριθμίες υπέρ της ομάδας του», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ επεσήμανε πως και η παρουσία του Βέρμπιτς και στο χθεσινό ματς ήταν κάτι το αισιόδοξο. «Ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο ότι δουλεύει νέα πράγματα σε προπονήσεις, για έναν Παναθηναϊκό απρόβλεπτο και πιεστικό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 στο οποίο δεν θα παίξει ο Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων που έχει, και ο Τσέριν που αποκόμισε ένα πρόβλημα από το χθεσινό ματς, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x