Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Εκτός πραγματικότητας όσα ακούγονται για Μπρινιόλι, ξέρουν στον Παναθηναϊκό ποιος είναι»

Θέση στις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Μπρινιόλι πήρε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού αγώνα στον Βόλο για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο είναι πάρα πολύ σημαντικό, και από βαθμολογικής άποψης και για να έχει ηρεμία η ομάδα στα Χριστούγεννα, και να επανέλθει η πίστη που μόνο τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Μόνο οι νίκες μπορούν να φέρουν το θετικό κλίμα σε έναν οργανισμό, όπως ο Παναθηναϊκός. Σε ένα παιχνίδι, που οι “πράσινοι” πηγαίνουν με αρκετές απουσίες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Επέστρεψε ο Αϊτόρ, αφού το πάλεψε πολύ και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να ξεκινήσει, και είναι νοκ άουτ ο Βέρμπιτς. Θα ξεκινήσει ο Λοντίγκιν, στο πλαίσιο του ροτέισον, και δεν υπάρχει καμία τιμωρία για τον Μπρινιόλι», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Στον Παναθηναϊκό το συζήτησαν και κατέληξαν στην απόφαση να μείνει εκτός του παιδί, να καθαρίσει το κεφάλι του, και δεν έχει αλλάξει τίποτα σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του Μπρινιόλι, αφού ο σύλλογος ξέρει πολύ καλά τι τερματοφύλακας είναι εδώ και δυόμιση χρόνια ο Ιταλός. Ακούω και διαβάζω διάφορα, τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας, και δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τον παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x