Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ξεκάθαρο ότι ο Τερίμ θέλει ο Παναθηναϊκός του να παίζει να περισσότερη ένταση»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», ο Νίκος Αθανασίου!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», ο Νίκος Αθανασίου!

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αρχικά μίλησε για την παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) στο αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, εκεί όπου οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν την ευκαιρία να… ανακρίνουν τον Τούρκο προπονητή, σχετικά με τα πράγματα, που έχει στο μυαλό του για τη νέα του ομάδα.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο Τερίμ έχει κάνει ξεκάθαρο, από τις δύο πρώτες κιόλας προπονήσεις του, ότι θέλει από την ομάδα του να παίζει με μεγαλύτερη ένταση, τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο παιχνιδιού, που μοιάζει περισσότερο σε αυτό που μας έχει παρουσιάσει η ΑΕΚ, σε σύγκριση με τον τρόπο παιχνιδιού του Γιοβάνοβιτς.

Τέλος, σχολίασε τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση των Μπακασέτα και Κουρμπέλη, σημείωσε ότι ο Κλεϊχνέισλερ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «πράσινους» για να μετακομίσει στην Κροατία και τη Χάιντουκ, ενώ πρόσθεσε ότι Τσέριν και Τζούριτσιτς αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από αύριο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x