Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα έχει πάει καλά φέτος με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Θέλει τη νίκη για να μην υπάρξει εσωστρέφεια»

Ο Tάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το καλό σερί του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού έως τώρα και επισήμανε πως η διαφαινόμενη αναβολή θα τον επηρεάσει, αν δεν κερδίσει την Κυριακή.

Την καλή παρουσία του Παναθηναϊκού, αλλά και τα… παρελκόμενα σε ενδεχόμενο ήττας -σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs- επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Tάσος Νικολογιάννης.

«Το ενδιαφέρον είναι αν κάποιοι από τους τραυματίες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Φαίνεται πως θα γυρίσουν Χουάνκαρ και Βέρμπιτς, ο Σένκεφελντ δεν θα έχει θέμα, υπάρχει η επιστροφή του Αράο, που πιθανολογώ ότι θα παίξει στο κέντρο της άμυνας με τον Ούγκο. Το ματς της Κυριακής είναι ένας τελικός, το είπαμε και χθες. Θέλει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, αν η ομάδα πάει με αρνητικό αποτέλεσμα στη διακοπή, γιατί βλέπω να περνάει η αναβολή σήμερα, θα είναι μεγάλο το θέμα της εσωστρέφειας. Για να είμαστε δίκαιοι, φέτος ο Παναθηναϊκός τα έχει πάει καλά με τον Ολυμπιακό. Έχει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι που διακόπηκε, τον έχει κερδίσει 2-0 στη Λεωφόρο, έχει περάσει στο Κύπελλο στα πέναλτι μεν, αλλά συνολικά ήταν καλύτερος. Ένα ακόμα σημείο είναι ότι ο Τερίμ φαίνεται να έχει καταλήξει πλέον στην 11άδα που θεωρεί βασική, ειδικά από τη μέση και μπροστά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, αν δούμε συνολικά την εικόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ, το «τριφύλλι» ήταν λίγο καλύτερο από τα προηγούμενα ματς που «γκέλαρε» και μνημόνευσε άλλα στα οποία δεν είχε καλή απόδοση, αλλά τα κέρδισε αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ερωτηθείς για το πώς πηγαίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης ανέφερε πως υπήρχε μια διαφορά μεταξύ των δύο Δημάρχων, αλλά και ένα θέμα με τις χωματουργικές εργασίες, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x