Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Με συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία στη Λαμία ο Παναθηναϊκός - Δύο θέσεις ανοιχτές στην 11άδα»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα στοιχεία που καλείται να δείξει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία για να φύγει με το «διπλό» και μίλησε για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επαναλάβει μια εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων με ομάδες στα «κυβικά» της Λαμίας, για να πάρει μια ακόμα νίκη, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχει δώσει μέχρι και σήμερα ο Παναθηναϊκός στην επαρχία. Η Λαμία στα χέρια του Λεωνίδα Βόκολου έχει δείξει μεγάλη βελτίωση, είναι Πέμπτη, έχει νικήσει όλα τα ματς με ομάδες στην ίδια κλίμακα και γενικά έχει τελείως διαφορετική ταυτότητα από αυτή που μας είχε συνηθίσει. Δε νομίζω ότι θα βγει να παίξει στα ίσια το παιχνίδι, θα είναι και αυτοκτονικό αν το κάνει. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παραταχθεί με συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία», ανέφερε.

Αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μια θέση διεκδικούν οι Βέρμπιτς και Μαντσίνι, με λίγες περισσότερες πιθανότητες να έχει ο πρώτος, ενώ στην επίθεση θα δούμε είτε τον Σπόραρ είτε τον Ιωαννίδη.

Ενώ o Αθανασίου σημείωσε ότι ο Χουάνκαρ δεν θα παίξει όχι μόνο σήμερα, αλλά ούτε με τη Ρεν και το πιθανότερο είναι να χάσει και το ματς του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x