Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μεγάλη δύναμη οι στατικές φάσεις για τον Παναθηναϊκό, τρομερός ο Κουρμπέλης»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό στα «στημένα», εκθείασε την αμυντική λειτουργία του και έκανε ειδική μνεία στον σταθερά κουρφαίο Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη «εξήγησε» μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, καταγράφοντας και την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία.

«Έχει να κάνει ξεκάθαρα με θέμα διαχείρισης δυνάμεων ενόψει Ολυμπιακού η επιλογή της 11άδας από τον Γιοβάνοβιτς. Μην ξεχνάμε ότι και την Κυριακή αλλά και χθες ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πολύ ενέργεια, για αυτό δεν έβαλε τον Μαντσίνι. Ακολουθεί ένα ματς, το πιο απαιτητικό, με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, οπότε στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και η διαχείριση. Δεν του βγήκε η συμμετοχή του Κλεϊνχέισλερ, αλλά θα έχει ξεκούραστο τον Μαντσίνι. Στα υπόλοιπα κομμάτια του ματς, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το πόσο καλά είναι ανασταλτικά. Δεν δέχεται ποιοτικές ευκαιρίες από τους αντιπάλους του, εδώ και δύο μήνες. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο, χωρίς να παραπέμπει σε ομάδα που κάθεται πίσω και να περιμένει, έχει άμεσες ανακτήσεις της μπάλας», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο γεγονός ότι το «τριφύλλι» ήταν πιο αποτελεσματικό καθώς στην δεύτερή του μεγάλη ευκαιρία έγινε μια δουλεμένη «κομπίνα», η οποία έχει ξαναγίνει σε παιχνίδια, αποφέροντας σημαντικό αριθμό τερμάτων.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε πως ο MVP του χθεσινού παιχνιδιού -αλλά και του τελευταίου διαστήματος- για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κουρμπέλης κάνοντας εξαιρετική δουλειά τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.

Αναφορικά με τον Μπρινιόλι, σημείωσε ότι θα κάνει θεραπεία σήμερα και είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x