Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ανησυχητικό ότι έχει φάει ήδη δύο πιστολιές ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις διαιτητικές «ανορθογραφίες» στα ματς του Παναθηναϊκού στα playoffs και ανέλυσε τους λόγους που οδήγησαν τον Γιοβάνοβιτς στη συγκεκριμένη 11άδα.

Ειδική μνεία στην δεύτερη κακή διαιτησία, μετά από τρία μόνο παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα playoffs, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μια ο Νταμπάνοβιτς, μια ο Μπόγκναρ, δεν πάει καλά η διαιτησία για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Είναι ανησυχητικό για μένα ότι έχει φάει δύο πιστολιές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έτσι το βλέπω εγώ. Χθες δεν του στοίχισε, παρότι δεν έπαιξε με δέκα παίκτες ο Άρης, από νωρίς, αλλά την πρώτη αγωνιστική έχασε δύο βαθμούς, όταν δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ και ο Χατζισαφί. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, μετά την γκέλα με τον Βόλο, έχοντας δύο πρόσωπα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε μετά από μια γκέλα και πάει σε ένα ματς που είναι επίσης τελικός», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι περίμενε ότι οι «κίτρινοι» θα είναι πιεστικοί και καλοί δημιουργικά, εξ ου και κατέληξε στην συγκεκριμένη 11άδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην επιρροή που είχε ο Σπόραρ στην επικράτηση του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας την καλή του παρουσία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x