Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μπερνάρ, Μπακασέτας και Ιωαννίδης κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό - Να προηγηθεί και σε ένα ματς»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η τριάδα Μπερνάρ-Μπακασέτας-Ιωαννίδης έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό στα playoffs και επισήμανε πως δεν γίνεται να κάνει συνέχεια ανατροπές.

Το εγκώμιο του Μπερνάρ Ντουάρτε έπλεξε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την τρομερή απόδοση του Βραζιλιάνου άσου στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 στη Λεωφόρο.

«Ποδοσφαιρική παράσταση του Μπερνάρ, χθες στη Λεωφόρο. Επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ειδικά το τελευταίο τετράμηνο. Από την ημέρα που υπέγραψε στην Ατλέτικο Μινέιρο, απελευθερώθηκε. Έχει ξεκινήσει και είναι καλός από το καλοκαίρι. Από την προετοιμασία κιόλας φαινόταν ότι θα ήταν διαφορετικός φέτος. Η προσαρμογή του επίσης είναι στο 100% πλέον. Το μεγάλο μπαμ συνέπεσε με την υπογραφή του συμβολαίου του. Είχε στο μυαλό του πάντα να επιστρέψει στη Βραζιλία, λείπει και 13 χρόνια από την πατρίδα του. Σίγουρα τον έχει βοηθήσει και η αλλαγή θέσης, από εκεί που ξεκινάει τις προσπάθειές του. Επί της ουσίας, παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει και περισσότερες ελευθερίες από την προηγούμενη κατάσταση. Πέρυσι είχε δύο γκολ και πέντε ασίστ, φέτος ήδη 10 και 10 για να καταλάβουμε την διαφορά», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως το «τριφύλλι» βρήκε φέτος μια τριπλέτα με προσωπικότητα, ποιότητα και επιδραστικότητα, με τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Μπερνάρ, που είναι αυτή η οποία τον παίρνει από το χέρι και του δίνει «τρίποντα», όπως έγινε και χθες με τη Λαμία.

O Αθανασίου επισήμανε ότι δεν είναι τυχαίο πως ο Ιωαννίδης «αρπάζεται» σε δεύτερο σερί ματς του Παναθηναϊκού με κάποιον αντίπαλο, χωρίς αυτό να είναι κακό κατά την γνώμη του και εξήγησε το γιατί.

Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει μια φορά οι «πράσινοι» να προηγηθούν στα playoffs, γιατί δεν γίνεται να βρίσκονται συνέχεια πίσω στο σκορ και να κάνουν ανατροπές.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x