Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Μπερνάρ αποδεικνύει γιατί ήταν τεράστια μεταγραφή για Παναθηναϊκό - Έχουν βάλει στο μάτι τον Ιωαννίδη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM τη νέα σπουδαία εμφάνιση του Μπερνάρ και την επίδρασή του στον Παναθηναϊκό, στηλιτεύοντας και την αντιμετώπιση του Φώτη Ιωαννίδη από τους αντιπάλους.

«Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν επικίνδυνο με σχετική ευκολία θα έλεγα διότι έβγαλε διάθεση, ενέργεια και πολύ μεγάλη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως, με κορυφαίο τον Μπερνάρ, ο οποίος έβαλε δύο γκολ, έκανε την πολύ μεγάλη διαφορά και γενικά το τελευταίο τρίμηνο κάνει πολύ μεγάλα παιχνίδια. Αποδεικνύεται ότι ήταν μια τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε παίκτες παλτά, επειδή μια χρονιά ίσως να μην έχουν καλή απόδοση, ή να μην καταφέρουν να προσαρμοστούν από τα Εμιράτα. Πέρυσι δεν το έκανε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ με τον ΠΑΟΚ στα playoffs θα κάναμε άλλη συζήτηση. Ένας λόγος που φέτος έχει αυτή την διαφορά, είναι η παρουσία των Ιωαννίδη-Μπακασέτα. Με το δεύτερο στην 11άδα, ο Μπερνάρ έχει μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το 4-2-2-2 που χρησιμοποίησε ο Φατίχ Τερίμ του βγήκε όπως το είδε, αν δει κανείς πόσες φάσεις έκαναν οι «πράσινοι», με το κακό να είναι ότι βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ και το καλό πως αντέδρασαν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι Αράο και Ακαϊντίν έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να μην κάνει ευκαιρίες η Λαμία χθες, ενώ με την πολύ καλή απόδοσή του ο δεύτερος δίνει την ευκαιρία στον Τερίμ να μονιμοποιήσει τον πρώτο στον άξονα του Παναθηναϊκού.

Ενώ σχολίασε ότι, φαίνεται σαν, οι αντίπαλοι του «τριφυλλιού» να έχουν βάλει… στο μάτι τον Ιωαννίδη, για να τον εκνευρίσουν, να αποβληθεί και ενδεχομένως να χάσει κάποιο από τα επόμενα ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x