Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να πάει στον τελικό του Κυπέλλου να παίξει για τη ζωή του»

Το σχόλιο του Nίκου Αθανασίου για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Εκτός διεκδίκησης τίτλου και με κίνδυνο να τερματίσει τέταρτος και να μείνει εκτός Ευρώπης αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο αφήνει τον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Με αυτή την άθλια απόδοση και με τις αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που άξιζε. Με την εικόνα που είχε με την ΑΕΚ και τον Άρη τέθηκε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Για ένα ακόμη ματς των playoffs βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ζωντάνεψε το γήπεδο γιατί ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Τούμπα, είδαμε τον Παναθηναϊκό να έχει ένα σχέδιο χωρίς μεσαία γραμμή. Τελείωσε το ματς με δύο δεκάρια και τρεις σέντερ φορ, χωρίς πλάνο για να μεταφέρει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά κι ενώ ήξερε πως αν έπαιρνε αυτό το ματς θα πλησίαζε στον πόντο και θα πήγαινε στην Τούμπα για έναν τελικό», ανέφερε.

«Με την εικόνα αυτή που έχει και τις ποδοσφαιρικές τρέλες από τον πάγκο, κινδυνεύει να τερματίσει τέταρτος και να πάει στον τελικό Κυπέλλου να παίζει για τη ζωή του, δηλαδή και το ευρωπαϊκό εισιτήριο», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x