Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για πρόκριση και στο Εuropa - Ανοιχτά ραντάρ για μεταγραφή»

Ο Νίκος Αθανασίου κατονόμασε στον bwinΣΠΟΡ FM τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη του Παναθηναϊκού από τα προκριματικά και αποκάλυψε πώς μπορεί να υπάρξει μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα έξι ευρωπαϊκά του παιχνίδια είναι το μεγαλύτερο κέρδος και ταυτόχρονα δείχνει πως θα κινηθεί και στη συνέχεια των υποχρεώσεων του στο Europa League, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το πιο πιθανό σενάριο είναι να σου βγει ένας όμιλος που θα μπορείς να παλέψεις. Με την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Champions League, σου δίνει την αίσθηση ότι δεν θα μπει απλά για να μπει στους ομίλους του Europa League. Θα παλέψει είτε για την πρόκριση μέσα από τις δύο πρώτες θέσεις, είτε μέσω της τρίτης για να συνεχίσει στο Conference League. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του φετινού Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι θέλει τη Λίβερπουλ ως αντίπαλο των «πράσινων» από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, εξηγώντας και τους λόγους της προτίμησής του.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι τη θέση του τραυματία Γεντβάι αναμένεται να πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σένκεφελντ, ενώ υπάρχει και η λύση του Πάλμερ-Μπράουν.

Ενώ σημείωσε ότι τα «ραντάρ» του «τριφυλλιού» θα παραμείνουν ανοιχτά καθώς υπάρχει η πιθανότητα να κάνει μια ακόμα μεταγραφή, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ειδικά αν προκύψει κάτι πάρα πολύ καλό και παράλληλα αποχωρήσει κάποιος παίκτης που δεν υπολογίζεται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x