Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να γυρίσει το… τσιπάκι ο Παναθηναϊκός - Καλύτερα να έχει φαβορί ο όμιλος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εξήγησε γιατί είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να βρει μια «μεγάλη» ομάδα απέναντι του στο Europa League.

Σε ρυθμούς… Stoiximan Super League μπαίνει από σήμερα (31/08) ο Παναθηναϊκός, στρέφοντας την προσοχή του σε ένα δύσκολο ματς όπως είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στα Γιάννενα πλέον, από σήμερα αρχίζει την προετοιμασία. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, είναι μια καλή ομάδα έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να γυρίσει το τσιπάκι από το Champions League στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει αυτό καλά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς και θα βάλει την καλύτερη δυνατή 11άδα με βάση την κόπωση των παικτών», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν πιστεύει πως θα δούμε ξανά επτά αλλαγές στην 11άδα του «τριφυλλιού», με τον Γιοβάνοβιτς να έχει για βάση εκείνη με την Μπράγκα, κάνοντας δύο-τρεις αλλαγές και βάζοντας τους Σένκεφελντ-Μλαντένοβιτς και ενδεχομένως τον Τσέριν.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην αυριανή κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Εuropa League εκφράζοντας την άποψη ότι θα είναι καλό να έχει ο όμιλος του ένα φαβορί που θα μπορεί να κάνει νίκες με όλους και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση.

Ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που θα προκύψει με τις ημέρες των αγώνων των «πράσινων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, λόγω και των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x