Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό τα τρία πρώτα ματς - Πολύ σημαντικό να βρει την αμυντική πεντάδα ο Τερίμ»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στο bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στα playoffs, έκανε λόγο για κακή κλήρωση και στάθηκε στην ανάγκη να βρει ο Φατίχ Τερίμ «σταθερές» στα μετόπισθεν.

Κομβική χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στα playoffs και σημείωσε ότι μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια θα καταλάβουμε αν και τι μπορεί ως προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Νομίζω ότι μπορούμε να σταθούμε σε δύο άξονες αναφορικά με την κλήρωση. Ο πρώτος είναι με το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, είναι απόλυτα κομβικό. Η ΑΕΚ έχει να παίξει με τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον χωρίς κίνητρο Άρη, για αυτό είναι πολύ πιο εύκολα τα παιχνίδια τους στην πρώτη αγωνιστική σε σχέση με τον Παναθηναϊκό οποίος αν δεν νικήσει στο Καραϊσκάκη, μπορεί να βρεθεί από την πρώτη αγωνιστική σε μια απόσταση πάρα πολύ δύσκολη να την ανατρέψει στη συνέχεια. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με όσους είναι από πάνω του και από αυτά τα τρία παιχνίδια θα καταλάβουμε αν και τι μπορεί να κάνει. Είναι όλα τα λεφτά. Με 3Χ3 μπαίνει με τα μπούνια στην διεκδίκηση του τίτλου, με 6-7 βαθμούς τον βλέπω να μένει ζωντανός, αν κάνει οτιδήποτε λιγότερο από δύο νίκες, μετά θα αλλάξει ο στόχος. Δε θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά να μην τερματίσει τέταρτος και μείνει εκτός Ευρώπης. Είναι τρεις πολύ μεγάλες ζαριές, είναι κακή η κλήρωση», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, με την εικόνα που έχει εδώ και ένα μήνα το «τριφύλλι», είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρξει βελτίωση της αμυντικής του συμπεριφοράς και να βρει ο Φατίχ Τερίμ κάποιες σταθερές στην αμυντική του πεντάδα, αφού από την μέση και μπροστά φαίνεται πως έχει κατασταλάξει.

Ο Αθανασίου ανέφερε ότι από την στιγμή που θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ, πολύ δύσκολα θα βγει από την 11άδα του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον Γεντβάι ο οποίος δεν φαίνεται να προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x