Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, στον απόηχο της ισοπαλίας (2-2) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αλλά και της κλήρωσης των playoffs.

Σχετικά με το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Τερίμ, σχολίασε: «Είχε δοθεί πριν το παιχνίδι, εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος γιατί ξεκινούν μεγάλες μάχες για τα playoff. Σίγουρα, αν συνδυαστεί με το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, δεν κάνει καλή εντύπωση».

Αφού σχολίασε την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για την κλήρωση των playoffs και το πρόγραμμα, αναφέροντας: «Θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό, με τα τρία σερί ντέρμπι στο ξεκίνημα. Η ομάδα είναι πληγωμένη και ψάχνει αυτά τα αποτελέσματα για να επανέλθει. Αν θέλεις να πεις, σαν Παναθηναϊκός, ότι θα διεκδικήσεις το πρωτάθλημα, η κλήρωση δίνει την ευκαιρία».

Τέλος, μίλησε για το πρώτο ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας συγκεκριμένα για τον Χουάνκαρ, πως «αν προπονηθεί την Τετάρτη, είναι πιθανό να είναι στην αποστολή».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x