Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πάει για μια δυνατή τριάδα στόπερ πλέον ο Παναθηναϊκός – Χρειάζεται και αριστερός μπακ»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το σκεπτικό για τη μη ανανέωση συμβολαίου του Σάρλια, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει για «βασικό» αλλά και γιατί χρειάζεται παίκτης στη θέση του Γκάνεα.

Τα δεδομένα αναφορικά με την αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Σάρλια αλλά και την διάθεση του Παναθηναϊκού να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο κέντρο της άμυνάς του, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Από τη στιγμή που μπήκαν οι δύο πλευρές σε διαπραγμάτευση είχε φανεί μια πάρα πολύ μεγάλη απόσταση. Η πλευρά του Σάρλια ζητούσε τριπλασιασμό των αποδοχών του, δεν υπήρχε διάθεση να κατέβει ή να διαπραγματευτεί και έτσι ο Παναθηναϊκός, που θα κρατούσε είτε τον Σάρλια είτε τον Πούγγουρα ως τέταρτη λύση, αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο. Απόλυτα λογικό θα έλεγα εγώ, με βάση και τον ρόλο που θα είχε. Του είχε κάνει πρόταση πάντως με βελτιωμένες αποδοχές. Πλέον θα κοιτάξουν το κενό με μια ακόμα μεταγραφή, υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παραμείνει ο Πούγγουρας, οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς αυτό το καλοκαίρι. Έναν εν δυνάμει βασικό για να συνθέσει μια πολύ δυνατή τριπλέτα μαζί με Σένκεφελντ και Μάγκνουσον και έναν ακόμα στόπερ για εναλλακτική λύση. Πρέπει να πούμε ότι ο Σάρλια με το σπαθί του το γύρισε πέρυσι, ήταν ένας τίμιος στόπερ τη δεύτερη σεζόν του», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι υπάρχει μεν κινητικότητα στα μεταγραφικά των «πράσινων», χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάτι προς τα έξω, αλλά από Δευτέρα (05/06) θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά περισσότερα πράγματα.

Ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γκάνεα, σημειώνοντας πως ο Ρουμάνος πάει καλύτερα, αλλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει κι άλλον αριστερό μπακ, για να πάει πλήρης στα ευρωπαϊκά προκριματικά, όπως θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x