Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ σημαντική η επιστροφή του Κουρμπέλη για τον Παναθηναϊκό - Κουτοπονηριά της ΕΠΟ»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα οφέλη της επανόδου του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό, ενόψει Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και τους ορισμούς διαιτητών από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ένα επιπλέον και δη σημαντικό «όπλο» θα έχει ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουρμπέλη για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«O Σένκεφελντ είναι η γνωστή και μεγάλη απώλεια του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού, έχοντας ένα ερωτηματικό όσον αφορά την κατάσταση του Ρούμπεν και ενώ τώρα γίνεται η προπόνηση. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να είναι βασικός ο Ισπανός με βάση την εικόνα της Τετάρτης. Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Κουρμπέλη, το τελευταίο δίμηνο είναι καταπληκτικός σαν 6-8άρι. Νομίζω μαζί με τον Τσέριν κι έναν ακόμα, να δούμε ποιον, θα είναι οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς στον άξονα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι δύσκολο να δούμε ξανά το «τριφύλλι» με σχηματισμό 4-4-2 αλλά δεν το απέκλεισε εντελώς.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε πως η θέση που ταιριάζει περισσότερο στον Ιωαννίδη είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας και το γιατί.

Σχολιάζοντας, δε, για τους ορισμούς των διαιτητών στα δύο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής των playoffs έκανε λόγο για κουτοπονηριά της ΕΠΟ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x