Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν στο Φάληρο - Μπουρλότο από ΚΕΔ/ΕΠΟ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες αλλά και την υποχρέωση του «υποψιασμένου» Παναθηναϊκού για «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε δηκτικά και τους ορισμούς διαιτητών.

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά τις σημαντικές δυσκολίες που προκύπτουν, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το πιο σημαντικό ματς του πρωταθλήματος και ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που του έλαχε να το παίξει τώρα. Είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει κανένα αβαντάζ πλέον. Μπορεί να έχει δημιουργήσει μια παράδοση, αλλά και ο αντίπαλος έχει κίνητρο να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός έχει την πίεση του αποτελέσματος, το πρέπει πάνω από όλα και ξέρουν όλοι στην ομάδα ότι μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Αν την Κυριακή το βράδυ είναι πρώτη η ΑΕΚ, το έχει πάρει, αν είναι ο Παναθηναϊκός θα έχει σημαντικό προβάδισμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μπορεί να δούμε τον Ρούμπεν να παίζει από την αρχή, ενώ και ο Παλάσιος που δεν έπαιξε την Τετάρτη λογικά θα είναι στην 11άδα των «πράσινων» στο Φάληρο.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την απουσία των φίλων των Πειραιωτών λόγω της τιμωρίας, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ναι μεν είναι κακό για τους γηπεδούχους αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει φέτος ότι τα πάει καλά σε «δύσκολες» έδρες.

Σχολιάζοντας τον ορισμό του Φωτιά στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, τόνισε πως Μπαλτάκος και Μπένετ δεν δείχνουν κανένα σεβασμό απέναντι στο «τριφύλλι» και βάζουν… μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x