Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ σημαντική η τακτική προσέγγιση από πλευράς Τερίμ – Δουλειά στη διακοπή για να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο για το ντέρμπι και στάθηκε στην ευκαιρία που του δίνει η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

Η αντιμετώπιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο τακτικής από τον Φατίχ Τερίμ είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα του Παναθηναϊκού όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Τερίμ δεν έχει δείξει κάτι, δεν μπορώ να πω τι θα κάνει με την 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αλλά θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το πως θα αντιμετωπίσει τακτικά το παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο, το μοναδικό αποτέλεσμα που του κάνει είναι η νίκη. Έτσι όπως τα έκανε δεν έχει άλλη επιλογή, υπό άλλες συνθήκες η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα και με δύο ντέρμπι εντός να ακολουθούν θα έλεγες γιατί όχι; Και ο Ολυμπιακός, βέβαια, θέλει μόνο νίκη και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τους ουδέτερους», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Χουάνκαρ δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού», σε αντίθεση με τους Σένκεφελντ-Βέρμπιτς για τους οποίους υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να προλάβουν το κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός της διακοπής των playoffs, αφού ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του για μια εβδομάδα με ηρεμία και θα είναι πού σημαντικό να την εκμεταλλευτεί.

Ενώ αναφέρθηκε και στην ομιλία του Τερίμ στους «πράσινους». στην χθεσινή προπόνηση μετά τη νέα «γκέλα» τους στο Ηράκλειο.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x