Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Τερίμ είπε στους παίκτες ότι τους πιστεύει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Φατίχ Τερίμ θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Τερίμ είπε στους παίκτες πως πιστεύει πολύ σε αυτούς. Τους τόνισε πως υπάρχουν μπροστά δέκα τελικοί, είπε πως θεωρεί ότι η ομάδα βελτιώνεται και στάθηκε στην ατυχία στο ματς με τον ΟΦΗ. Μάλιστα τους έδειξε και βίντεο με κάποια λάθη τους, ενώ για τη φάση με το χέρι του Λουκάο ζήτησε από τους παίκτες του να διεκδικούν πιο δυναμικά το δίκιο τους», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο, είπε: «Ο Γεντβάι δεν προλαβαίνει, θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη. Προς τα εκεί πάει και ο Βέρμπιτς. Ο Χουάνκαρ έκανε μέρος του προγράμματος και ο Σένκεφελντ έχει μια ενόχληση, θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Πιστεύω πως στην άμυνα θα παίξουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ούγκο με τον Αράο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x