Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό αλλά και δύσκολο ματς για Παναθηναϊκό - Θέλει μεγάλη υπομονή και συγκέντρωση στο 100%»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τη Λαμία την Κυριακή και αναφέρθηκε στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ, προβλέποντας μια ή δύο αλλαγές στην 11άδα.

Από τον Παναθηναϊκό και το αν θα καταφέρει να παραμείνει… ψύχραιμος, ακολουθώντας παράλληλα το πλάνο του, θα κριθεί η νίκη απέναντι στη Λαμία, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, παρότι η ομάδα του Βόκολου είναι αδιάφορη, βαθμολογικά. Δεν περιμένουν κάτι τέτοιο στον Παναθηναϊκό, πάντως. Προφανώς θα εξαρτηθεί από την εικόνα και την απόδοση της ομάδας του Τερίμ. Για να κερδίσει, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλη υπομονή, για να ανοίξει την κλειστή άμυνα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πέσει σε παγίδα που θα του χαλάσει την συγκέντρωση, είτε από αντίπαλο ή από διαιτητικά σφυρίγματα. Γενικά θα πρέπει να είναι 100% μέσα σε αυτό το παιχνίδι για να μην επιτρέψει στη Λαμία να σκεφτεί ότι θα πάρει κάτι στη Λεωφόρο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως θα την απαρτίζουν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης με μια πιθανότητα να ξεκινήσει ο Σπόραρ και να αλλάξει η διάταξη ή ο Βέρμπιτς αντί του Παλάσιος στα δεξιά.

Παράλληλα, ο Αθανασίου θυμήθηκε την χαμένη ευκαιρία για πρόκριση του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, με αφορμή τα χθεσινά ματς των ελληνικών ομάδων και τόνισε πως η συγκομιδή στην Ευρώπη είναι εξαιρετική.

Ενώ επισήμανε πως, πλην συγκλονιστικού απροόπτου και χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, η Θύρα 13 θα μείνει κλειστή στο ματς των «πράσινων» με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x