Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα χρειαστεί ορμή και υπομονή ο Παναθηναϊκός - Να προηγηθεί στο ημίχρονο, ιδανικά με πάνω από ένα γκολ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την υποχρέωση για… εξάποντο του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ξεχώρισε τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη την Κυριακή και μίλησε για την πιθανή 11άδα.

Ορμή και υπομονή θα χρειαστεί να δείξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμία, για να την κερδίσει στη Λεωφόρο, σε πρώτη φάση, όπως επισήμανε ο Τάσος Νιολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέρουν όλοι στον Παναθηναϊκό ότι είναι ένα ζευγάρι παιχνιδιών που είναι υποχρεωμένοι να πάρουν έξι βαθμούς με τη Λαμία. Σε περίπτωση νίκης θα περάσει τον ΠΑΟΚ, που θα έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο, ψυχολογικά θα είναι καλό. Θα πρέπει και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια πολύ κλειστή άμυνα. Θα χρειαστεί υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας και ορμή στον τρόπο που θα μπει στο παιχνίδι. Αν πάει με ισοπαλία στο ημίχρονο, θα δυσκολέψει μετά για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό του και να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αν είναι δυνατόν και όχι μόνο με ένα γκολ», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Σπόραρ δίπλα στον Ιωαννίδη, στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» με τον Τερίμ να αφαιρεί ένα εξτρέμ σε αυτή την περίπτωση.

Ενώ ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως, αν ο Παναθηναϊκός παίξει 4-4-2, τότε θα πάει με ρόμβο στον άξονα, έχοντας τον Αράο εξάρι, τους Τσέριν-Μπακασέτας εσωτερικούς μέσους και τον Μπερνάρ δεκάρι, όπως έχει ξανασυμβεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x