Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει μια αρχή σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, σημαντικές οι επιστροφές Τσέριν - Γερεμέγεφ»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο καλό σερί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και στις έξτρα λύσεις που έχει, καθώς Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι διαθέσιμοι.

Την καλή παράδοση που έχει «χτίσει» ως φιλοξενούμενους του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και το γεγονός ότι, αυτός ο Παναθηναϊκός, είναι μια νέα ομάδα, μνημόνευσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ καλό σερί στην Τούμπα στο πρωτάθλημα, πέρυσι έκανε δύο πολύ μεγάλα διπλά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως, είναι εντελώς νέος ο φετινός Παναθηναϊκός με νέα πρόσωπα και προπονητή. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πιο σταθερό πρότζεκτ, η απόδοσή του το τελευταίο διάστημα είναι καλύτερη από του αντιπάλου. Σε 90’ όλα γίνονται, είναι σημαντικό και το πως πηγαίνουν οι δύο ομάδες σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάπου πρέπει να κάνει μια αρχή σε ντέρμπι, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία δέκα ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ σημαντικές για το «τριφύλλι» τις επιστροφές των Τσέριν και Γερεμέγεφ, ενώ τόνισε ότι, όπως όλα δείχνουν, ο Παλάσιος δεν θα προλάβει την Τούμπα, αλλά ούτε φυσικά και οι Σπόραρ-Βέρμπιτς.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε στα «θέματα» που έχει ο Παναθηναϊκός στο αμυντικό τρανζίσιον, με αρκετά εξ αυτών μάλιστα να οφείλονται στην κακή «συμπεριφορά» των ακραίων του μπακ, εξ ου και στάθηκε στην διαφαινόμενη απουσία του Χουάνκαρ.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων» την Κυριακή, εκτίμησε πως θα την απαρτίσουν οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x