Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ο ατζέντης των Σπόραρ και Βέρμπιτς «αποκάλυψε» πόσο θα λείψουν

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τους Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν έκανε γνωστό ότι οι δύο πρώτοι θα μείνουν εκτός των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για δύο με τρεις εβδομάδες.

Στα… πιτς θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα οι Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που είναι τραυματίες στον Παναθηναϊκό!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάρτηση που έκανε το γραφείο μάνατζερ «Amir Ruznic Sport Management», που εκπροσωπεί τους δύο Σλοβένους άσους των «πράσινων» -αλλά και τον Άνταμ Τσέριν- στο Instagram…

«Έχουμε καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι πως ο Βέρμπιτς και ο Σπόραρ θα είναι εκτός για 2-3 εβδομάδες. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Τα καλά είναι είναι πως ο Τσέριν επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε ξανά στην βασική εντεκάδα του Παναθηναϊκού
», αναφερόταν σε αυτήν.

Με δεδομένο, λοιπόν, πως Σπόραρ και Βέρμπιθτς λείπουν ήδη μια εβδομάδα αν έχει βάση το παραπάνω, τότε αμφότεροι θα είναι ξανά «ετοιμοπόλεμοι» μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στις 4 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x