Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Προβληματική η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού, μόνο με υπέρβαση ο τίτλος - Θα το γύριζε μόνος του ο Μπερνάρ»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο κατόρθωμα του Παναθηναϊκού να χάσει 6 βαθμούς στα 4 τελευταία ματς, στην ηγετική εμφάνιση του Μπερνάρ και στη σημασία της σημερινής κλήρωσης των playoffs

Για έναν… σταθερά προβληματικό Παναθηναϊκό, το τελευταίο διάστημα, που πλέον θα χρειαστεί μια μεγάλη υπέρβαση για να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε ο Νίκος Αθανασίου, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι μόνο το δίωρο του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, έχει μεγαλύτερη αξία η ανάγνωση της μεγάλης εικόνας. Του τελευταίου διαστήματος, όπου σε 4 αγωνιστικές έχει πετάξει 6 βαθμούς, όχι σε ντέρμπι. Όταν δεν νικάς Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ, ενώ έχεις το πλέον ισχυρό κίνητρο… Ήταν πρώτος μετά τις Σέρρες και κατάφερε να ξεκινάει τα playoffs τέταρτος και στο -4. Η εικόνα του είναι προβληματική. Βγάζω τα πρώτα 35 λεπτά με τον ΟΦΗ, από εκείνο το σημείο και μετά ίσως να έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, έπνιξε τον αντίπαλό του. Πίεζε, έδινε την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν περισσότερο θέμα κακής βραδιάς. Στη φάση με τον Τσέριν εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι, ενώ δεν θυμάμαι άλλη φορά να υπάρχουν δύο τόσο αντικρουόμενα ριπλέι. Φυσικά, υπάρχει και η φάση στο φινάλε, από όσα έχω δει, αγκαλιάζει την μπάλα ο Λουκάο, παίζει βόλεϊ και είναι πέναλτι αλλά δεν δίνεται. Χρειάζεται πλέον μια υπέρβαση για να κερδίσει το πρωτάθλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ποδοσφαιρικό το ζήτημα της μη χρησιμοποίησης του Αϊτόρ από τον Τερίμ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι μόνιμα εκτός αποστολής του «τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Μπερνάρ πήγε να γυρίσει μόνος του το χθεσινό ματς για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι ηγετικός.

Και έκανε λόγο για πάρα πολύ σημαντική κλήρωση, αναφορικά με εκείνη των playoffs, για τους «πράσινους», που, προφανώς, δεν θέλουν να παίξουν πρώτη αγωνιστική ένα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x