Stoiximan Super League

Τερίμ: «Αν οι διαιτητές δεν μας επιτρέπουν να παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

Ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στη διαιτησία του αγώνα, μιλώντας για πολλές διακοπές και μεγάλες καθυστερήσεις, που χάλασαν το παιχνίδι της ομάδας του.

«Αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας πως οι μεγάλες διακοπές και οι πολλές καθυστερήσεις δυσκόλεψαν πολύ το παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε πολλές τελικές. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τους διαιτητές. Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας. Εμείς θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να μάθω πόσες φορές έχει σταματήσει το παιχνίδι στο δεύτερο μερός. Δεν ξέρω τι να πω. Πολλές καθυστερήσεις σήμερα στο παιχνίδι. Στο πέναλτι, με τους τραυματισμούς και γενικά μέσα στο ματς. Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε, άμα δεν επιτρέπεται να παίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x