Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Φορτσάρει τον επόμενο μήνα ο Παναθηναϊκός - Προέχουν δημιουργία και εύκολο γκολ»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και την ευκαιρία για αναβάθμιση του ρόστερ, ενώ χαρακτήρισε ως πιθανότερη την παραμονή Μπερνάρ-Βέρμπιτς.

Να βρει παίκτες ικανούς στο κομμάτι της δημιουργίας και με «εύκολο» γκολ πρέπει, σε πρώτη φάση, ο Παναθηναϊκός όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την μεταγραφική ενίσχυση του.

«Ο Παναθηναϊκός θα φορτσάρει τον επόμενο μήνα κι αυτό είναι υποχρεωμένος αν κάνει. Το είπε και χθες ο Γιάννης Αλαφούζος, θα κινηθεί για να κλείσει άμεσα τρεις με τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής. Είναι λογικό να υπάρχει η απορία σε ποιες θέσεις θα μπει προτεραιότητα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, μιλάμε για δύο κεντρικούς μέσους, έναν στόπερ και ένα δεξί μπακ. Ιδανικά, πριν φύγει η ομάδα για την προετοιμασία, αυτούς θα πρέπει να τους έχει πάρει, αυτούς έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό που δεν έγινε πέρυσι, να αναβαθμιστεί στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, η εικόνα του Κώτσιρα ήταν προβληματική φέτος, με το τριφύλλι να χρειάζεται μια αναβάθμιση, ενώ το μεγαλύτερο βάρος πρέπει να πέσει στον άξονα και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Αν είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προτάξουμε αυτό είναι το εύκολο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνει μια πολύ καλή συνεργασία για αν σκοράρει ή να φτάσει να απειλήσει και αυτό πρέπει να αλλάξει», ανέφερε σχετικά.

Με αφορμή το μέλλον των Μπερνάρ και Βέρμπιτς στο «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το παρελθόν έχει δείξει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής που δύσκολα προχωράει σε σημαντικές αλλαγές και δίνει δεύτερες ευκαιρίες, όπως περιμένει να γίνει και με τους συγκεκριμένους.

Ερωτηθείς για τον Λινγκρ, ο Αθανασίου σημείωσε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τα χαρακτηριστικά του «κουμπώνουν» με αυτά που ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x