Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να βάλει τον ΠΑΟ ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη- Τι ισχύει με Λινγκρ»

O Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει στους ομίλους του Champions League ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λινγκρ.

Την δυσκολία αλλά και την δεδομένη θέληση όλων στον Παναθηναϊκό ως προς την πρόκριση στους ομίλους του επόμενου Champions League κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Νομίζω ότι σε σχέση με πέρυσι μπορεί να περιμένουμε πολύ πιο γρήγορα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Είναι υποχρεωτικό και απαραίτητο, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς έχουν κυκλώσει τους ομίλους του Champions League. Ο ίδιος θεωρεί ότι όταν είσαι στη θέση που οδηγεί στα προκριματικά πρέπει όμως να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις αυτό που φαίνεται απίθανο και να μπεις στους ομίλους του Champions League. Θα επιχειρήσει να αποκλείσει μια βελγική ομάδα ή την Ντνίπρο από την Ουκρανία. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, όμως με αυτό τον στόχο ξεκινάει την χρονιά. Φυσικά, κανείς δεν θα πει ότι είναι αποτυχία αν μπει στους ομίλους του Europa League. Το αυτονόητο θα είναι να μπει στους ομίλους του Conference League. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να βάλει τον Παναθηναϊκό ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι, αν το «τριφύλλι» περάσει στους ομίλους του Conference League θα παίξει δεδομένα στη Λεωφόρο, για τους ομίλους του Europa League το θεωρεί επίσης εφικτό, ενώ θα γίνει προσπάθεια και σε ό,τι αφορά στο Champions League.

Ο Νικολογιάννης τόνισε πως θα γίνει σίγουρα κίνηση μέχρι την αρχή της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για έναν χαφ, με τον Λινγκρ της Σλάβια Πράγας να είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και τον -περασμένο χειμώνα- αλλά μέχρι εκεί.

Ενώ με αφορμή τα τουρκικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Σιώπη, επισήμανε πως δεν του προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x