Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Σεμινάριο αυτοκαταστροφής χθες από τον Παναθηναϊκό - Ίσως να πρέπει να πάρει ματς ο Λοντίγκιν»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου.

Ως ένα σεμινάριο αυτοκαταστροφής από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε το χθεσινό παιχνίδι του με τον Άρη ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας την παρούσα του τριφυλλιού. Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι η ομάδα ήτα κυριαρχική, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την εικόνα αυτή σκοράροντας ένας τέρμα. Εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι η εμφάνιση του τριφυλλιού δεν ήταν καλή στο δεύτερο 45λεπτο του ματς επισημαίνοντας ότι έδειξε να μην μπορεί να απειλήσει την άμυνα του Άρη.

«Το σημαντικό είναι το πώς θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός την ήττα αυτή», ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα το έχει κάνει πολύ καλά παίρνοντας ένα σερί νικών μετά από μια κακή εμφάνιση.

Για τον Μπρινιόλι υπογράμμισε ότι το λάθος που έκανε ήταν καθοριστικό για το ματς, αλλά δεν θα πρέπει να προχωράμε στον… αφορισμό του Ιταλού ξεχνώντας το τι έχει κάνει μέχρι τώρα στα δύο χρόνια της παρουσίας του κάτω από την εστία της ομάδας.

«Ίσως να είναι προτιμότερο ο Λοντίγκιν να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στα επόμενα ματς, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ο Μπρινιόλι είναι για πέταμα. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες και όταν ο ένας φαίνεται ότι δεν είναι σε φόρμα τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο άλλος. Ούτε αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Μπρινιόλι που ακούω από κάποιους», πρόσθεσε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι για άλλο ένα ματς με ομάδα... πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη και σημείωσε ότι είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει καθώς το πρωτάθλημα κρίνεται σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία των πλέι-οφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x