Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Στην τελική ευθεία του Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό - Μεγάλο του προσόν οι σέντρες»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ποιοι είναι το στοιχείο του Σέρβου αριστερού μπακ, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Φαίνεται ότι η μεταγραφή του Μλαντένοβιτς έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, αλλά όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα, θα περάσει ιατρικά, θα υπογράψει και θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Ζέκα», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι κλείνει άμεσα το κενό, που είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας του και μάλιστα με έναν παίκτη, ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά να χτυπήσει την πόρτα της 11άδας, πιέζοντας τον Χουάνκαρ. Κάνει μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Γκάνεα, που δεν είχε το πακέτο να πάρει τη θέση από τον Ισπανό. Ο Μλαντένοβιτς είναι τίμιος και στην άμυνα, ενώ οι αριθμοί του σε γκολ και ασίστ είναι πολύ καλοί. Η μεγάλη του διαφορά με τον Γκάνεα έχει να κάνει με τις σέντρες, έχει γλυκό πόδι και δημιουργεί κινδύνους».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφές των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο τόσο προχωρημένο όσο του Μλαντένοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x