Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καλυμμένος με Χουάνκαρ-Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός - Στόπερ ή χαφ η τρίτη μεταγραφή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός «κλειδώνει» το αριστερό άκρο με την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και αναφέρθηκε στην επόμενη κίνηση που περιμένει να γίνει.

Καλυμμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός για την θέση του αριστερού μπακ με την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και την παρουσία του Χουάνκαρ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μλαντένοβιτς θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και πέρυσι αριστερός μπακ ήταν η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον Γκάνεα να έρχεται για να κάνει δίδυμο με τον Χουάνκαρ. Είχε προταθεί πριν από δύο μήνες, αλλά δεν είχε κλείσει τότε όπως γραφόταν στην Πολωνία, γιατί αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση τώρα. Ο Γιοβάνοβιτς τον ξεχώρισε από όσα είδε και έμαθε το τελευταίο διάστημα. Με τα στοιχεία που έχει ίσως να είναι βασικός, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι ισχύει και με την τιμωρία του. Είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας, έχει πολλές παραστάσεις, πολύ καλά νούμερα σε ασίστ και γκολ. Με το δίδυμο Χουάνκαρ-Μλαντένοβιτς είναι καλυμμένος ο Παναθηναϊκός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι άμεσες εκκρεμότητες πλέον είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ οπωσδήποτε, εν δυνάμει βασικός, αλλά και ένα κεντρικό χαφ στη θέση του Κουρμπέλη και ίσως σε μια από τις δύο αυτές θέσεις να είναι και η επόμενη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σκιαγράφησε και το προφίλ των παικτών που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας ότι λόγω του υψηλού επιπέδου που θα πρέπει να έχουν προκύπτουν και αντικειμενικές δυσκολίες στην εξεύρεσή τους.

Ενώ επανάλαβε ότι ο Γιοβάνοβιτς είναι ικανοποιημένος με την παρουσία των Σπόραρ και Ιωαννίδη στην επίθεση των «πράσινων» και δεν υπάρχει στο μυαλό του η απόκτηση άλλου σέντερ φορ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x