Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για Κουρμπέλη και Λινγκρ - Απέφυγε Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, τις ανανεώσεις, αλλά και τον «χάρτη» για τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η επιστροφή του Ζέκα ανοίγει τον δρόμο και για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού, με την ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας να είναι στο προσκήνιο, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εκκρεμεί μια σημαντική επαφή ανάμεσα στη διοίκηση και τον Κουρμπέλη. Δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό, είναι κάτι ρευστό. Θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα. Για τον Λινγκρ θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Τσεχίας το Σαββατοκύριακο. Ίσως η Σλάβια να κάνει μια προσπάθεια να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2024», ανέφερε.

Όσο για τους πιθανούς αντιπάλους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League; «Η Σαχτάρ είναι αγκαλιά με το ουκρανικό πρωτάθλημα, οπότε η Ντνίπρο πλέον είναι φαβορί για να είναι υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά. Στο Βέλγιο είναι ρευστή η κατάσταση, καθώς υπάρχει το ντέρμπι της Αντβέρπ με τη Σεντ Ζιλουάζ, ενώ είναι στο κόλπο για τη δεύτερη θέση και η Γκενκ. Το καλό είναι πως ο Παναθηναϊκός αποφεύγει την ισχυρότερη από τις πιθανές αντιπάλους, τη Σαχτάρ», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ημερομηνίες που έχουν σημειώσει για τα προσεχώς στο «τριφύλλι»: «Κάπου μεταξύ 10-15 Ιουνίου θα αρχίσει η καμπάνια για τα νέα διαρκείας. Στις 14 Ιουνίου θα μαζευτεί η ομάδα για προετοιμασία, 25 του μήνα θα πάει λογικά στην Αυστρία για προετοιμασία. Πιθανότατα η παρουσίαση της νέας φανέλας θα γίνει πριν την αναχώρηση για προετοιμασία και θα εγκαινιαστεί η συνεργασία με την Adidas».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x