Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Άμεσα οι εξελίξεις με Κουρμπέλη - Προανήγγειλε αποχώρηση Λινγκρ ο τεχνικός της Σλάβια

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Για το θέμα ανανέωσης του Δημήτρη Κουρμπέλη και τα υπόλοιπα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Ξεκαθαρίζει σύντομα του Κουρμπέλη. Περιμένουμε την επίσημη επαφή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε. Είναι 50-50 το θέμα ανανέωσης. Δεν ξέρουμε αν ο παίκτης έχει πρόταση από ομάδα εξωτερικού. Αν φύγει ο Κουρμπέλης, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση βασικού παίκτη σε αυτή τη θέση. Μπορεί και αύριο ή το Σάββατο να έχουμε εξέλιξη. Είναι από τους τελευταίους βασικούς που δεν έχουν κλείσει. Ανανέωσαν Ρούμπεν, Αϊτόρ, Σένκεφελντ. Ο Σάντσες αποχωρεί και θα μείνει ένας εκ των Σάρλια – Πούγγουρα για να αποκτηθεί ένας ακόμη στόχος.Η ομάδα θα κινηθεί για να έχει περισσότερες λύσεις. Θα υπάρχουν συνεχόμενα ματς».

Για τον Λινγκρ: «Ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του Λινγκρ ο προπονητής της Σλάβια. Θα το δούμε αν θα συμβεί. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει ό, τι είναι να γίνει. Είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Παίζει η περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό, αλλά δε είναι η μόνη για τη θέση αυτή».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αποφεύγει τη Σαχτάρ από Ουκρανία ο Παναθηναϊκός και η πιθανότερη είναι η Ντνίπρο. Το ότι δε θα είναι η Σαχτάρ είναι ένα καλό νέο. Στο Βέλγιο όποια ομάδα και να είναι, ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο. Οι βελγικές ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο την επιστροφή στους ομίλους και να επανέλθει στην Ευρώπη όπως τον θέλουν οι φίλοι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x