Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τα στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς στον στόπερ που θα αποκτηθεί τον Γενάρη»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ο στόπερ που θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει να έχει περισσότερες επιλογές στα μετόπισθεν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα θα αναζητήσει στόπερ στην αγορά του Ιανουαρίου. Τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αυτή τη θέση ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Χουάνκαρ θα προσπαθήσει να αρχίσει πιο εντατικά πρόγραμμα για να δούμε αν θα είναι καλά ή θα έχει πάλι τις ζαλάδες που είχε την προηγούμενη φορά. Επίσης θα πρέπει να δούμε τις εξετάσεις του Πάλμερ-Μπράουν, γιατί θα ήταν ευχής έργον αν υπήρχε για τον Δεκέμβριο μια τρίτη λύση στο κέντρο της άμυνας και πριν την απόκτηση στόπερ τον Ιανουάριο. Θεωρώ πως θα πρέπει να πάρει έναν παίκτη ισάξιο ή καλύτερο από αυτούς που έχει, που θα πρέπει να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και αρκετά aggressive. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να μπορεί να βοηθά στο παιχνίδι από πίσω. Δεν ξέρουμε αν θα πάει σε κάποιον δανεικό ή μια πιο μόνιμη λύση, εξαρτάται και από το τι μπορείς να βρεις στην αγορά», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x