Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θα δουλέψει και νέα πράγματα ο Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να προσθέσει νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, στην Αυστρία, ενόψει της νέας σεζόν.

Για νηνεμία έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου αναφορικά με τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, καταγράφοντας ωστόσο την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάλει νέα πράγματα στο ρεπερτόριο της ομάδας του.

«Ελπίζω ότι είμαστε σε μια κατάσταση ηρεμίας πριν την καταιγίδα. Δεν προκύπτουν ονόματα για να συζητήσουμε, έχουν μείνει δέκα ημέρες μέχρι να φύγει ο Παναθηναϊκός για Αυστρία και ακόμα υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει καλυφθούν. Στόπερ, δεκάρι και 6άρι-8άρι είναι η σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Η απόκτηση δεξιού μπακ εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα αλλά όχι σε πρώτο πλάνο. Πάει λίγο πιο μετά στο καλοκαίρι. Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι και ποσοτικό, όχι μόνο ποιοτικό. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προετοιμασία, θα είναι η τρίτη του Ιβάν Γιιοβάνοβιτς οπότε δούμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Κάποιους νεωτερισμούς στο τακτικό κομμάτι, κάποιες αλλαγές, ώστε ο Παναθηναϊκός εκτός από αυτό που έχει μάθει να κάνει πάρα πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια, να μάθει να κάνει καλά και κάποια άλλα πράγματα, ώστε να δείχνει ένα διαφορετικά πρόσωπο στη διάρκεια των αγώνων», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η υπόθεση απόκτησης του Λινγκρ από τους «πράσινους» φαίνεται πως είναι «παγωμένη» αυτή τη στιγμή.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού, που έχουν ήδη κλείσει, αλλά και σε αυτό που εκκρεμεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x