Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χρειάζεται πιο βαθύ ρόστερ ο Παναθηναϊκός για να κάνει το βήμα παραπάνω»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να προσθέσει εμπειρία και προσωπικότητες στο ρόστερ του, λόγω των υψηλότερων απαιτήσεων που θα υπάρχουν τη νέα χρονιά.

Λύσεις για την ακόμα πιο απαιτητική σεζόν που περιμένει τον Παναθηναϊκό μέσω των ποιοτικών μεταγραφών πρέπει να βρει η ομάδα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός κινείται να πάρει και στόπερ και χαφ, το ποια θα είναι η πρώτη μεταγραφή δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Στόχος είναι να έχει γίνει αυτό μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία. Να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο, για να κάνει ένα βήμα μπροστά στο δημιουργικό κομμάτι. Θέλει να βάλει εμπειρία και προσωπικότητα ο Γιοβάνοβιτς για να κάνει το βήμα παραπάνω που είναι να περάσει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άρα χρειάζεται πιο βαθύ ρόστερ, να έχει λύσεις ακόμα κι αν συμβεί κάτι σε κάποιον. Υπάρχει κινητικότητα γενικά αλλά πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες ότι κάτι μπορεί να γίνει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς τσεκάρει κάποιους παίκτες όπως ο Γερεμέγεφ και κάποιους νέους όπως τον Μπιλάλ, με τον πρώτο να πηγαίνει πιθανότατα και στην Αυστρία με το «τριφύλλι».

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x