Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ώρα να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και παίκτες που δεν το έχουν κάνει -Θα πάει σε αλλαγές»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη να… βγουν μπροστά στον Παναθηναϊκό και οι χαφ που δεν το έχουν κάνει έως τώρα, ενώ τόνισε πως περιμένει αλλαγές και πλην των αναγκαστικών.

Ώθηση από ποδοσφαιριστές που δεν του την έχουν δώσει μέχρι σήμερα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στον… τελικό με τον ΠΑΟΚ, ειδικά στον άξονα λόγω των αρκετών προβλημάτων, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Κουρμπέλης είναι εκτός για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Φαινόταν προχθές ότι ο Ρούμπεν δεν μπορούσε να το πατήσει καλά, θα δούμε σήμερα αν θα είναι στην αποστολή, έχει πιθανότητες. Ο Τσέριν είναι καλά, οπότε ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Γιοβάνοβιτς. Είναι η ώρα ο Παναθηναϊκός να πάρει πράγματα στον άξονα από παίκτες που δεν έχουν δώσει έως τώρα. Στην άμυνα ο Σάρλια βοήθησε στην επίθεση επίσης με τον Ιωαννίδη, στην μεσαία γραμμή έχει διαμορφωθεί μια συνθήκη που ίσως δούμε τον Κλεϊνχέισλερ από τη αρχή ή τον Τσόκαϊ, ο οποίος είναι και αυτός καλά μετά την διάσειση που είχε. Βλέπω αλλαγές, εκτός από τις αναγκαστικές, πιστεύω ότι ο Γιοβάνοβιτς θα ξεκουράσει και έναν-δύο παίκτες. Θα είναι «11άδα ανάγκης» αλλά είναι ένας ματς τελικός και πρέπει όσοι παίξουν να τα δώσουν όλα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι στην κορυφή της επίθεσης των «πράσινων» θα ξεκινήσει ο Ιωαννίδης, ενώ και ο Χουάνκαρ είναι… στα κόκκινα εδώ και αρκετό καιρό, άρα ίσως μείνει εκτός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x