Stoiximan Super League

Ατματσίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος μια ευρωπαϊκή επιτυχία στην “Opap Arena” για την ΑΕΚ»

Ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την… απίστευτη επιστροφή της ΑΕΚ «σπίτι» της και έβαλε ψηλά τον πήχη ως προς το που μπορεί να φτάσει μέσω της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena»!

Τα συναισθήματα του για την επιστροφή της ΑΕΚ στα… πάτρια εδάφη και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μοιράστηκε με τους ακροατές του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Ατματσίδης

Με τον γενικό αρχηγό της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ να… εκμυστηρεύεται στον Μιχάλη Τσόχο ότι ακόμα δεν έχει πιστέψει την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena»!

«Είμαι στα καλύτερα μου, ακόμα είμαι χαλαρός. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι επιτέλους μπαίνουμε, αλλά μόλις γίνει αυτό θα το πιστέψω», είπε αρχικά ο Ατματσίδης και συμπλήρωσε:

«Στο παλιό γήπεδο είχαμε περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις, σίγουρα θα τις ξαναζήσουμε. Τον παλμό, την φωνή και την αγάπη του κόσμου. Επιστρέφουμε μετά από 19 χρόνια και πάλι στο σπίτι μας, αυτό λέει πάρα πολλά από μόνο του».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στάθηκε στην ιδιαίτερη ακουστική του γηπέδου, αλλά και την ήδη μαζική παρουσία των φίλων των «κιτρινόμαυρων» καθώς «έχει βουλιάξει ήδη το οδόστρωμα από τον πολύ κόσμο».

Ενώ, ερωτηθείς για το τι θα έγραφε αν άφηνε μια ευχετήρια κάρτα, ο Ατματσίδης σημείωσε με νόημα: «Εύχομαι να γράψουμε μεγαλύτερη ιστορία. Να κάνουμε περισσότερες επιτυχίες και να πετύχουμε μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Αυτό έχει μείνει μόνο, να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος για όλους μας. Μακάρι η ΑΕΚ μετά το μπάσκετ να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα το καταφέρει και στο ποδόσφαιρο».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x