Stoiximan Super League

Πασχαλίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να ονειρευτείς πως τις Κυριακές θα πηγαίνεις στο γήπεδο με τα παιδιά»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ευκαιρία που παρουσιάζεται ως προς την ανάδειξη μίας νέας αρμονικής κουλτούρας για τα νέα παιδιά μέσω της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena»!

Ο... επαναπατρισμός της ΑΕΚ προκαλεί συγκινήσεις σε εκείνους που έζησαν την άγονη περίοδο δίχως… σπίτι για 19 χρόνια και 5 μήνες. Ένας από τους πιο γνωστούς και διάσημους υποστηρικτές της, ο Μίλτος Πασχαλίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή ''Μπαμ και κάτω'' πως είναι καιρός να καλλιεργηθεί η σωστή κουλτούρα στα νέα παιδιά.

Γνωστός για την αγάπη του για την ''Ένωση’’ αποκάλυψε πως σε περίπτωση που ήταν ''παρών’’ στα εγκαίνια του γηπέδου θα βρισκόταν σε μία διαρκή… σύγχυση, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν μπορεί να παραβρεθεί:

«Δεν περίμενα πως θα συγκινηθώ τόσο. Δυστυχώς, είμαι εκτός Ελλάδος. Αν πήγαινα θα έκλαιγα κάνα 2ωρο. Ήταν πολλά τα χρόνια. Η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της έχει διπλή ερμηνεία. Σκεφτόμουν πόσοι παππούδες ήταν απέξω και έκλαιγαν. Στιγμές πολιτισμού, όχι αθλητικού απλά».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως μέσω της γενικότερης κατάστασης εφορίας και χαράς, αποτελεί η κατάλληλη στιγμή, ώστε να καλλιεργηθεί η απαραίτητη αθλητική κουλτούρα στη χώρα και ταυτόχρονα να απομακρυνθεί από το προσκήνιο ο χουλιγκανισμός:

«Να καλλιεργείται μία σωστή κουλτούρα στα παιδιά. Να ονειρευτείς πως τις Κυριακές θα πηγαίνεις στο γήπεδο με τα παιδιά σου. Να μπορούν τα παιδιά μας να χαίρονται τον αθλητισμό χωρίς καφρίλες. Να τα ξαναδούμε να παίζουν στις αλάνες και να κατορθώσουν να γίνουν σαν εκείνους που θαυμάζουν στα γήπεδα».

Τέλος, ερωτήθη για την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε στο παλιό γήπεδο: «Ήταν ένα φιλικό με την Αούστρια Βιέννης, είχαμε χάσει 2-0. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα». Και συμπλήρωσε για εκείνη που έζησε με περισσότερο πάθος. «Είναι πολλές. Απέναντι στις μεγάλες ομάδες, είναι λογικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x