Stoiximan Super League

Η... δύσκολη περίπτωση του Ουάρντα για τον Ατρόμητο

Ο Αμρ Ουάρντα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο, αλλά την περίπτωσή του να μην είναι καθόλου εύκολη λόγω του υψηλού κασέ του.

Μετά και τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς μάλιστα να μην θέτουν θέμα δανεισμού, αλλά ουσιαστικά να ψάχνουν τρόπο να «αποχαιρετήσουν» μια και καλή τον Αιγύπτιο, που παρά το ταλέντο του δεν κατάφερε να στεριώσει στον «δικέφαλο του βορρά».

Όπως είναι λογικό, ο ποδοσφαιριστής περιμένει να δει τι προτάσεις θα υπάρχουν προς το πρόσωπό του το επόμενο διάστημα, για να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη». Ο Ατρόμητος λοιπόν, είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο προσεγγίζοντάς τον, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη μιας και έχει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Έτσι, μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν θα υπάρχουν εξελίξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και αν ο Ουάρντα θα επιστρέψει στο Περιστέρι για τρίτη φορά, με τις εντυπώσεις να είναι αρκετά καλές από τα 13 γκολ και τις 9 ασίστ που άφησε «παρακαταθήκη» σε 42 συμμετοχές με το «αστέρι». Μάλιστα, η παρουσία του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο των «κυανόλευκων», με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στον Βόλο ο παίκτης, ενισχύει όπως είναι φυσικό τα σενάρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x