Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Για να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει, επιστρέφουμε στο γήπεδο!»

Πέντε πρωταγωνιστές του Ατρομήτου καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα τους στο γήπεδο τη νέα σεζόν, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Youtube, ο Ατρόμητος «επιστράτευσε» πέντε πρωταγωνιστές της φετινής του σεζόν, με σκοπό να καλέσει τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλάι του και να «κλείσει» τη θέση του την νέα και πολλά υποσχόμενη νέα χρονιά!

Τόσο οι... μορφές Χαβιέ Ούμπιδες-Εντουάρντο Μπρίτο, όσο και οι τωρινοί ποδοσφαιριστές Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Αλέξανδρος Καρτάλης, περιπλανήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με τις μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος να είναι έντονες.

Με σύνθημα λοιπόν, «για να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει, επιστρέφουμε στο γήπεδο!», προτρέπουν τους οπαδούς του «αστεριού» να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και όλοι μαζί να επαναφέρουν τον Ατρόμητο στις υψηλές θέσεις.

* Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x