Stoiximan Super League

Το colpo-grosso του Ατρόμητου με τον Σπιριντόνοβιτς

Μπορεί ο Ατρόμητος να έκλεισε τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά οι Περιστεριώτες έχουν ήδη φροντίσει το μέλλον τους.

Ακόμα μία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, φτάνοντας συνολικά στις 11 νέες προσθήκες το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας ουσιαστικά πράξη το ολικό λίφτινγκ το οποίο είχε προαναγγείλει, πριν καν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν.

Ο λόγος για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, που επίσης είναι ένας παίκτης γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά την απόλυτα πετυχημένη διετή του θητεία στον Πανιώνιο, εμφανίσεις που του έδωσαν το… διαβατήριο για μεταγραφές στην Πογκόν και τον Ερυθρό Αστέρα. Με αυτή την προσθήκη, ο Άνχελ Λόπεθ έχει στα χέρια του μια εξαιρετικά ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς πίσω από τον Κουλούρη βρίσκονται οι Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Καρτάλης και Νταβιώτης, ενώ σε αυτές τις θέσεις υπολογίζεται και ο Τζαβίδας.

Μάλιστα, το deal μπορεί να λέει επίσημα για «δανεισμό», αλλά ο Ατρόμητος έχει καταφέρει ήδη να κανονίσει την πορεία του, εφόσον στο τέλος της σεζόν θέλει να κάνει τον παίκτη δικό του. Συγκεκριμένα, στη συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα έχει τεθεί μια πολύ βατή οψιόν, που οι Περιστεριώτες μπορούν να την ικανοποιήσουν.

Κι όχι μόνο αυτό! Ο Ατρόμητος έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον παίκτη για νέο διετές συμβόλαιο, εφόσον το καλοκαίρι κάνει τον Σπιριντόνοβιτς 100% δικό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x