Stoiximan Super League

Δεν είχαν ουσία και έμειναν στην… ισοπαλία Ατρόμητος και Παναιτωλικός!

Έψαξαν τη νίκη, αλλά δεν είχαν… ουσία! Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 σε ένα ωραίο ματς με φάσεις και ρυθμό, με τις δύο ομάδες να φτάνουν τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ήθελαν, αλλά… τόσο μπορούσαν! Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 για την 3η αγωνιστική της Super League, φτάνοντας τους 4 βαθμούς έκαστος στο πρωτάθλημα σε ένα ματς με καλό ρυθμό και φάσεις, αλλά και χωρίς ουσία από τις δύο ομάδες.

Ο Καρέλης που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ροτάριου απάντησε στο δεύτερο από μαγική ασίστ του Κουέν για το τελικό 1-1.

Με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Παναιτωλικός.

Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-3-3 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Ο Γιαννιώτης στην εστία και οι Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ στην άμυνα. Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ η τριάδα στον άξονα, με τους Ρομπάιγ, Ροτάριου να πλαισιώνουν τον Κιάρτανσον στην επίθεση.

Ίδια διάταξη και για τον Παναιτωλικό από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ανέστης στο τέρμα, με τους Αποστολάκη, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδη στην τετράδα της άμυνας. Ο Μλάντεν με τους Φλόρες, Νταγκό τα τρία χαφ, με τους Ντουάρτε, Σενγκέλια στο πλάι του Καρέλη στην επιθετική τριάδα.

Το ματς
Με ωραίες εικόνες ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς υπήρχαν οπαδοί και από τις δυο ομάδες στις κερκίδες, κάτι που δεν συνηθίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στα του ματς τώρα, ο Παναιτωλικός είχε μπει καλύτερα στο πρώτο μέρος, με τον Νταγκό να είναι ο κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων. Το ξεκίνημα πάντως του αγώνα ήταν νωθρό και από τις δύο πλευρές, με ελάχιστες έως μηδαμινές τελικές.

Στο 31ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ρομπάιγ έκανε μια πολύ ωραία ντρίμπλα, έσπασε στον Μουνίθ που έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 33’ ο Παναιτωλικός έκανε το 1-0, όταν ο Χατζηϊσαΐας έκανε λάθος μετά από βαθιά μπαλιά, ο Καρέλης άδειασε τον Σουάρεθ και εκτέλεσε τον Γιαννιώτη με ωραίο σουτ.





Ένα λεπτό αργότερα ο Σιδηρόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε για μαρκάρισμα στον Κουέν, ωστόσο η φάση ελέγχθηκε στο VAR και τελικά ο Έλληνας ρέφερι άλλαξε την απόφασή του, δείχνοντας στον χαφ του Παναιτωλικού τελικά κίτρινη.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0).

Πιο δυνατά μπήκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος, με τους Περιστεριώτες να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης στο 51ο λεπτό. Ο Κούεν έκανε μια απίστευτη κάθετη πάσα στον Ροτάριου, ο οποίος εκτέλεσε τον Ανέστη για το 1-1.



Στην συνέχεια η ομάδα του Κρις Κόλμαν ανέβασε ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν κυρίως στις αντεπιθέσεις. Οι δυο προπονητές έριξαν στην… μάχη φρέσκα πόδια, κάνοντας ορισμένες αλλαγές, οι οποίες ωστόσο επί της ουσίας δεν άλλαξαν την ροή του αγώνα. Στο 90+2’ ο Ατρόμητος είχε μια ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Τζαβίδας έκανε ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε την προσπάθειά του. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες «μοιράστηκαν» από έναν βαθμό στο φινάλε (1-1).

0

Έτσι παρακολουθήσατε live το παιχνίδι μέσα από το sportfm.gr

MVP: Ο Κουέν έκανε μεγάλο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Από τα πόδια του έρχεται το γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου, ενώ από τα πόδια του περνούσε όλη η δημιουργία των γηπεδούχων.

Η σφυρίχτρα: Ο Σιδηρόπουλος δεν είχε δύσκολες φάσεις να διαχειριστεί, πέραν από αυτή που αρχικά έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Nτουάρτε αλλά μετά τον έλεγχο του VAR την πήρε πίσω και τον «κιτρίνισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x